За нас

Боко-Текс ДООЕЛ Свети Никое е фамилијарна компанија која се занимава со производство и продажба на висококвалитетна заштитна облека и униформи. 
Од 2013 година па до денес опстојуваме благодарение на нашата посветеност и квалитетна работа.

Боко-Текс облеката е квалитетна, удобна и со добар крој и дизајн. Се изработува во сите стандардни големини, како и облека по нарачка вон стандардниот производен програм.